Array ( [customer] => Array ( [shipping_country] => GB [country] => GB ) )

Фетучини с гъби и риба тон

Порции: 2 Подготовка: 5 мин Готвене: 20 мин

Фетучини с гъби и риба тон

Начин на приготвяне:

  • Разтопете маслото на среден огън и разбъркайте нарязания лук, докато стане тъмно златист. Добавете изцедената риба тон и разбъркайте.
  • Добавете гъбите и доматеното пюре. Овкусете със сол и черен пипер на вкус. Сложете сметаната, магданоза и доматите. Гответе докато омекнат доматите.
  • Пригответе Slim Pasta Fettucini според инструкциите (отцедете и изплакнете).
  • Добавете към рибата тон и гъбите. Разбърквайте със щипци, за да се затопли пастата.
  • Украсете с магданоз и сервирайте.


  • 1 опаковка Slim Pasta® Fettucini
  • 320г (1 консерва) риба тон
  • 20г масло
  • 90г гъби, нарязани на филийки (смесете няколко вида гъби)
  • 120мл сметана
  • 2 супени лъжици доматено пюре
  • 1 супена лъжица магданоз, нарязан
  • 4 пресни доматчета, разполовени
  • 1 малка глава лук, нарязан на ситно
  • Сол и черен пипер на вкус