Array ( [customer] => Array ( [shipping_country] => GB [country] => GB ) [searchKey] => Array ( [host] => www.google.bg [keyword] => ) )

Баница Тънка талия

Порции: 6 Подготовка: 10 мин Готвене: 25 мин

Баница Тънка талия

Начин на приготвяне:

  • Пригответе всички съставки.
  • В по-голям съд натрошете сиренето. След това добавете към него яйцата и киселото мляко и разбъркайте. Добавете газираната вода и разбъркайте.
  • Пригответе листата Slim Pasta Lasagne според инструкциите (отцедете и изплакнете).
  • Започнете реденето на баницата  - намажете дъното на тавичката със зехтина и наредете 1 ред листа Slim Pasta Lasagne. Залейте с половината смес. Наредете втори ред листа Slim Pasta Lasagne и залейте с останалата течност.
  • Сложете в предварително загрята фурна и печете 25-30 минути на 220 градуса на по-нисък ред от средата на фурната.

Съвет за отслабване и добра форма от Борислав Атанасов:

Голям брой жени мислят за отслабване и се подлагат често на диети, а редица мъже търсят добрата форма и релефно оформено тяло. Бих желал да споделя с Вас един от основните принципи, когато се подхожда към ниско въглехидратна диета – когато намалите въглехидратите и вашето тяло вече не може да ги намери като опция за енергия, то преминава към горене на мазнините. Тогава се случва и отслабването. За това и ниско въглехидратната диета е така ефективна, когато се прилага правилно. В момента, в който тялото преминава към горене на мазнините, може да се чувствате леко отпаднали, но този период е необходим за адаптация. След това започва реалното отслабване. А в този процес можете да си помогнете с моите ниско калорични и ниско въглехидратни рецепти със Slim Pasta. Успех!

Пълното интервю с нашия посланик Борислав Атанасов прочетете ТУК.

727 кал.

Със Slim Pasta®

1241 кал.

С обикновени Рецептите на Борислав

514

Спестени калории

Съставки:

  • 2 опаковки Slim Pasta Lasagne
  • 2 яйца
  • 200 г краве сирене 10% (може и с извара за още по-малко калории)
  • 100 г кисело мляко 3,6%
  • 100 мл газирана вода
  • 1 супена лъжица зехтин